o cana lapte,2linguri rase faina,2 linguri unt ,sare,piper,vegeta,putin piper, 4 oua, 200 g cascaval ras
Se amesteca si se fierbe un sos ca o smantana.se lasa sa se raceasca si se amesteca cu 4 galbenuse si 200g cascaval ras.se amesteca apoi cu albusele spuma tare.Conopida se fierbe separat(ea o fierbe in apa cu putin lapte ca sa ramana alba!) apoi se toarna sosul deasupra si se pune la cuptor o ora.
Se serveste cald ca garnitura sau fel de mincare
Autor: osna Data trimiterii: 15/10/2004 02:48:13
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13198&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 2 Timp de preparare: 60 minute
|