500 g conopida, 2 cepe, 1 lingura de unt, 500 g sunculita afumata, sare, piper macinat, 200 g smantana, 2 oua, 100 g emental (sau alt cascaval).
Conopida se fierbe in apa sarata. Se strecoara si se lasa sa se scurga in sita, apoi se pune intr-un vas rezistent la foc. Ceapa se toaca marunt si se pun la calit pana devine sticloasa. Se adauga sunculita taiata in feliute, se lasa putin sa-si lase grasimea, apoi se toarna totul peste conopida din vas. Se sareaza, se pipereaza. Se amesteca smantana cu ouale si cascavalul si se toarna peste legume. Se coace la cuptor 20 -30 min , pana ce compozitia se rumeneste frumos.
Se serveste calda ca aperitiv, garnitura sau fel de mincare
Autor: osna Data trimiterii: 15/10/2004 02:45:09
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13198
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare: 45 minute
|