200 g iaurt, fix 1 ou 150 g faina coaja de lamaie rasa 1 lingurita praf de copt.
Iaurtul se amesteca cu oul, un praf de sare, coaja de lamaie si se adauga faina amestecata cu praful de copt. Iese un aluat moale. Uleiul trebuie sa fie incins in momentul in care aluatul este gata. Se ia cu lingurita din compozitie si se pun gogoselele in tigaie. Se scot pe hartie si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
Se servesc calde, pudrate cu zahar.
Autor: palmyrah2002 Data trimiterii: 01/12/2004 20:48:33
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14005&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 1 ora.
|