1,5 kg de conopida 0,5 kg cascaval (sau mai mult - dupa buzunar!) delikat 2-3 linguri margarina 2-3 oua 1 lingura pesmet
Se fierbe conopida in apa cu sare intr-un clocot (cam 10-15 minute pe foc) ...se scurge apa; se da pe razatoare cascavalul; o cratita se unge cu 1 lingura de margarina si se tapeteaza cu pesmet, se aseaza un strat de conopida, apoi unul de cascaval, iar unul de conopida si ultimul strat de cascaval! Printre straturi se pune restul de margarina... Deasupra se bat ouale cu delikat si se toarna....se pune la cuptor si se lasa la foc potrivit pana se rumeneste putin....
E super delicioasa ca garnitura la friptura...e buna si rece si calda!!!
Autor: claudia_a Data trimiterii: 15/10/2004 02:42:23
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13198
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: 30 minute
|