Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Deserturi Gogosi, papanasi, briose 

Papanasi cu branza de vaci
100 gr. branza de vaci, 1 ou, o lingura faina, 10 gr. unt, gris, sare


Se amesteca branza de vaci cu oul, faina si atata gris, cit sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita, pe care o putem modela. Se formeaza apoi papanasi rotunzi pe o planseta presarata cu faina, care se fierb in apa clocotita cu sare 15-20 minute.



Se scurg si se servesc fierbinti cu unt.


Autor: Veronicai
Data trimiterii: 01/12/2004 20:24:43
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5762


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 50 min.