15-20 linguri faina 1,5l apa o cana lapte (sau poti sa le faci cu mai mult lapte si mai putina apa) 2 albusuri 1-2 linguri ulei, in compozitie.
Se amesteca ingredientele de mai sus si apoi se coc clatitele. Pe masura ce folosesti compozitia, adauga un strop de ulei in ea dar si in tigaie, din cand in cand. Atentie - zahar nu se pune in compozitie pentru ca se lipesc de tigaie. Se pot umple cu crema de ciocolata, cu branzica amestecata cu marar, cu diverse fructe (mere si capsuni )
Se servesc reci.
Autor: Anima Data trimiterii: 01/12/2004 20:11:22
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7548&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 1 ora.
|