300g ciocolata menaj 150g margarina 2 galbenusuri 2 plicuri zahar vanilat 10 linguri de zahar pudra 10 linguri de alune macinate 50g nuca de cocos 50g cacao 50g bombonele cip
Se topeste ciocolata la bain-marie. Se adauga margarina si, amestecand continuu, se pun galbenusurile, zaharul pudra, zaharul vanilat si alunele. Se amesteca totul foarte bine, apoi se lasa la racit aproximativ 2 ore. Dupa aceea se ia din compozitie cu lingurita si se formeaza bile de marimea unei nuci. Bomboanele astfel obtinute se impart in trei: o parte se tavalesc prin cacao, alta parte prin nuca de cocos si ultima parte se presara cu bobmbonele cip. Se tin la rece pana se servesc.
Se servesc reci.
Autor: Marianar Data trimiterii: 01/12/2004 19:55:14
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16336&whichpage=5
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 1 ora
|