Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Deserturi Bomboane 

Rafaello (2)
200g lapte praf, 200g zahar pudra, 200g margarina, 1 pachet nuca de cocos, o punga alune decojite.


Se amesteca laptele praf, zaharul, margarina si jumatate pachet nuca de cocos si se da la frigider pentru a se intari.
Se scoate compozitia, se fac bilute, in interiorul carora se pune o aluna, se da prin nuca de cocos ramasa si se pun din nou la frigider.



Se servesc reci.

Autor: flori76
Data trimiterii: 01/12/2004 19:46:51
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32408


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 1 ora