Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Deserturi Cozonac, pasca 

Pasca foarte buna si usor de facut
500ml lapte
75gr faina
2 oua
225 gr zahar
75 gr cacao
75 gr unt
esenta rom
stafide
aluat de cozonac


Se imnoaie faina cu o parte din laptele rece. Restul de lapte se pune la fiert cu zahar, cand clocoteste se da deoparte, se pune faina inmuiata si se amesteca bine cu telul. Se pune iar la fiert amestecand mereu si cand se ingroasa se da deoparte. Se adauga ouale intregi, pe rand, si cacaoa. Cand s-a racit putin se adauga untul dupa care stafidele si esenta.
Se unge tava cu ulei, se aseaza un strat subtire de aluat de cozonac si se toarna compozitia. Se coace la foc potrivit.


Se serveste atat rece cat si calda.



Autor: adi69
Data trimiterii: 01/12/2004 19:34:07
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7714


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 2 ore.