Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Deserturi Cozonac, pasca 

Pasca
500 gr branza de vaci
2 linguri faina
2 linguri smantana
4 oua
6 linguri zahar
coaja de lamaie, zahar vanilat
100 gr stafide
1 lingura margarina
1 lingura faina pentru tapetat tava


Se amesteca: branza, zahar, zahar vanilat, coaja de lamaie, smantana, galbenusurile de ou, albusurile batute spuma si la sfarsit se adauga stafidele.

Se unge tava cu margarina, se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia si se baga la cuptor.
Se incearca daca e gata cu un pai.

Deasupra, ca sa arate frumos se face o cruce peste compozitie cu mac.


Se serveste atat rece cat si calda.



Autor: korinna
Data trimiterii: 01/12/2004 19:32:20
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7714


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 2 ore.