500 gr branza de vaci 2 linguri faina 2 linguri smantana 4 oua 6 linguri zahar coaja de lamaie, zahar vanilat 100 gr stafide 1 lingura margarina 1 lingura faina pentru tapetat tava
Se amesteca: branza, zahar, zahar vanilat, coaja de lamaie, smantana, galbenusurile de ou, albusurile batute spuma si la sfarsit se adauga stafidele.
Se unge tava cu margarina, se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia si se baga la cuptor. Se incearca daca e gata cu un pai.
Deasupra, ca sa arate frumos se face o cruce peste compozitie cu mac.
Se serveste atat rece cat si calda.
Autor: korinna Data trimiterii: 01/12/2004 19:32:20
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7714
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 2 ore.
|