| -dovlecei -suc de rosii
 
 Alegeti dovlecei mici (īn floare), spalati-i, taiati-le coditile si puneti-i pentru 2-3 minute īntr-un vas cu apa care clocoteste. Scoateti-i repede cu o spumiera si asezati-i īn borcanele spalate, zvantate si incalzite. Turnati deasupra suc de rosii, inchideti borcanele cu capace sau legati-le cu celofan si fierbeti-le īn 2 zile consecutiv cāte 10-15 minute pe baie de abur.
 
 
 
 
 Autor: Idora
 Data trimiterii: 15/10/2004 01:16:34
 Discuta reteta pe forum:
 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684
 
 
 Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
 | Complexitate: 0 Timp de preparare:
 
 |