BLAT: -400g faina -300g zahar -1 ou -50g unt -3 linguri miere incalzita -1 varf cutit de bicarbonat -2-3 linguri lapte GLAZURA: -250g zahar -4 linguri cacao -1/4l lapte -1 pachet de unt
-250g nuci macinate -150g zahar tos
Din ingredientele pentru blat se face o coca si se pune la copt. Se taie cat este calda in forma de batoane. Glazura: Din lapte, cacaoa si zahar,fierte pana se ingroasa ,racite si la care s-a adaugat untul,se obtine glazura cu care se glazureaza batonasele.
Se servesc tavalite prin zahar si nuca macinata
Autor: Marianar Data trimiterii: 28/11/2004 15:09:15
Edited: 09/12/2004 04:13:40
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13947&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~1 ora
|