1 ceapa mare 1 castronel cu icre 6 oua sare, piper patrunjel verde
Ceapa se taie marunt si se prajeste putin in ulei. Ouale se bat cu icrele si condimentele si se adauga peste ceapa cand este aurie. Se mai amesteca o data de doua ori si cand sant coagulate si arata ca un scrob se dau deoparte si se adauga patrunjel verde tocat deasupra.
Se servesc atat calde cat si reci, cu furculita din farfurie sau puse pe o felie de paine ca tartina. Sunt foarte bune cu rosii sau muraturi.
Autor: adi69 Data trimiterii: 25/11/2004 22:04:38
Edited: 02/12/2004 18:58:03
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11399&whichpage=4
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 45 min.
|