Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Aperitive Aperitive cu peste 

Salata de icre cu ceapa
100g icre de crap, 400ml ulei, 1 ceapa medie, 2 felii de paine, 1 lamaie.

Se freaca icrele cu o lingura de lemn cca un minut apoi se pune putin cate putin uleiul, amestecand in continuare, intr-un singur sens, ca sa nu se taie (daca se fac cocoloase se adauga o lingura de sifon sau de apa minerala)
Se pune zeama de la lamaie cat sa nu fie gretoase icrele.
Se inmoaie scurt painea in apa, se stoarce bine si se adauga peste icre, odata cu ceapa taiata marunt sau data prin razatoare
Se adauga sare dupa gust.


Se servesc sub forma de tartine.


Autor: olimpia
Data trimiterii: 25/11/2004 22:02:18
Edited: 02/12/2004 18:55:40
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11399&whichpage=5


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 1 ora.