peste marinat, 2 cepe de apa, 100 gr. masline, o legatura marar, ulei, otet, sare si piper.
Ceapa de apa se taie rondele si se pune intr-un vas, presarandu-se sare peste aceste rondele. Se lasa la macerat timp de 5 minute, dupa care se spala ceapa cu apa rece si se stoarce. In acest fel nici nu o sa mai simtiti gustul si mirosul de ceapa. Se adauga pestele marinat taiat bucati, maslinele fara samburi, mararul tocat, uleiul si otetul dupa gust.
Se serveste rece.
Autor: Iuli Data trimiterii: 25/11/2004 21:37:52
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11399&whichpage=5
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 20 min.
|