4-5 galbenusuri, o cana zahar, 2 cani lapte, 1 kg banane.
Deasupra aburului se fierb 4-5 galbenusuri, 1cana zahar si 2 cani de lapte pana de ingroasa ca o crema (cca 15-20min). Se lasa sa se raceasca. Bananele se pun in blender si se fac spuma. Apoi se amesteca repede (sa nu se inegreasca) cu crema de ou si lapte, si se pune in forme sau in vase de platic si se da la congelator. Dupa cca 1h, este ceva intre inghetata si crema.
Se serveste rece.
Autor: annaa Data trimiterii: 21/11/2004 18:24:54
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26973
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 20 min.
|