Biscuitii: Unt moale 325 g, zahar pudra 125g, faina 325 g, faina de papusoi macinata fin 225g.
Crema: unt cam 2 linguri, apa fiarta 2 linguri, zahar pudra 150 g, custard powder, sau praf de budinca cam 1 lingura.
Untul si zaharul se amesteca la mixer pina e pufos, se amesteca cele 2 fainesi apoi se amesteca cite putin in compozitia de unt cu zahar. Se amesteca incet. Se pun pe tava unsa . Se ia compozitie si se fac mingiute apoi se presoara cu furculita ca sa se lateasca.Se coc la 160 – 180 grade cam 20 min. Crema : unt cam 2 linguri, apa fiarta 2 linguri, zahar pudra 150 g, custard powder, sau praf de budinca cam 1 lingura. Se amesteca bine toate si se pun intre doi binsuiti ( yo-yos)
Autor: ericuta Data trimiterii: 21/11/2004 17:09:56
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7985
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|