Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Bucataria internationala Retete din Noua Zeelanda 

Pandispan
6 oua,225g zahar, 225g faina , 1 lingura praf de copt(baking powder), 50 ml. apa rece.


In tava unsa se pune foaie pergament . Cuptorul se incinge la 180 grade sau maxim,Ouale battue tare, zaharul se adauga in ploaie pina se termina in trepte,se mixeaza pina capata putin culoarea galbena.Se amestecata faina cu praful de copt.
Se adauga din mixura si se amesteca cu lingura apoi se adauga treptat si restul pina se termina mixura(faina cu praf de copt). Se adauga apa usor si se pune in tava. Se coace la 180 grade cam 20- 30 min. Se rastoarna pe un prosop si se inveleste.




Autor: ericuta
Data trimiterii: 21/11/2004 17:07:23
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7985


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: