Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Bucataria internationala Retete din Noua Zeelanda 

GRAVY (PT. CARNURI CA PIEPT DE PUI, CARNE DE MIEL, CARNE DE VITA, SI PT. VEGETALE)
-1 l apa
-150 g rich brown
-150 g ox tail
-faina (optional)

1litru apa,150 gr.rich brown (sau se inlocuieste cu delicat de vita de la Maggi),150gr.ox tail (sau se inlocuieste cu delicat de pui – Maggi), si in cazul in care aceste delicaturi nu contin faina se adauga o lingura de faina se firbe la foc mic.




Autor: ericuta
Data trimiterii: 21/11/2004 16:31:42
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7985


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: