Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Bucataria internationala Retete din Noua Zeelanda 

Sos alb (pentru peste in general)
-100 g unt
-100 g faina
-1 litru lapte
-patrunjel

Unt 100gr.,faina 100 gr., 1 litru lapte, pus pe foc untul apoi se adauga faina se mesteca bine si se pune laptele dupa care se invarte pina fierbe putin faina.Dupa ce s-a racit se adauga patrunjelul tocat fin , caci atunci cind e fierbinte patrunjelul isi pierde culoarea .




Autor: ericuta
Data trimiterii: 21/11/2004 16:29:29
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7985


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: