caise, zahar, apa
Caisele bine coapte se dau prin separatorul de rosii (poti sa faci asta cam de doua ori). Pulpa si sucul obtinut il amesteci cu apa in proportie de 1:1, adica atatia litri de apa cati litri de suc si pulpa ai obtinut. Adaugi zahar dupa gust ( e bine sa il faci mai dulce pentru a pastra aroma fructelor) si il pui la fiert intr-un vas cu fundul gros ca sa nu se lipeasca. Il lasi sa fiarba si dupa ce i-ai adunat spuma il pui imediat, fierbinte, in sticle pe care le capsezi. Le acoperi cu o patura si le lasi sa se racesca incet.
Autor: Rebeca Data trimiterii: 20/11/2004 19:02:46
Edited: 21/11/2004 19:01:59
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26973
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare:
|