Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Bauturi Sucuri 

Nectar de piersici/caise
caise, zahar, apa

Caisele bine coapte se dau prin separatorul de rosii (poti sa faci asta cam de doua ori). Pulpa si sucul obtinut il amesteci cu apa in proportie de 1:1, adica atatia litri de apa cati litri de suc si pulpa ai obtinut. Adaugi zahar dupa gust ( e bine sa il faci mai dulce pentru a pastra aroma fructelor) si il pui la fiert intr-un vas cu fundul gros ca sa nu se lipeasca. Il lasi sa fiarba si dupa ce i-ai adunat spuma il pui imediat, fierbinte, in sticle pe care le capsezi. Le acoperi cu o patura si le lasi sa se racesca incet.





Autor: Rebeca
Data trimiterii: 20/11/2004 19:02:46
Edited: 21/11/2004 19:01:59
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26973


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare: