1 kg. faina 500g unt amestecate in mixer
3 kg faina self flour 2 Linguri praf de copt (baking powder 2 lingurite sare 2,5 kg lapte
Se amesteca prima parte cu restul compozitiei , se pun cascavalul sau ce se doreste , se face o foaie mare si groasa de 2 degete inaltime dupa care se taie in cuburi de marimea a 3 degete, se coc in tava la cuptor potrivit pina se rumenesc cam 20 – 30 min. Se pot face cu :cascaval,patrunjel tocat,ceapa cu cascaval si ham,telina si ardei rosii, smochine, curmale, stafide ,susan
Din aluatul asta ies 8 duzine de scones.
Autor: ericuta Data trimiterii: 20/11/2004 17:05:37
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7985
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|