carne de vita condimente: delikat, piper ulei bere
Se iau bucatile de carne de vita, preferabil muschiulet, se bat pentru a deveni cam de 3-4mm grosime. Se condimenteaza dupa preferinta cu delikat si piper. Se incinge putin ulei intr-o tigaie de teflon si se prajeste carnea putin pe ambele parti. Apoi se adauga bere, cat sa acopere feliile de carne. Se lasa pe foc potrivit pana se evapora berea si ramane doar putin sos.
Se serveste fierbinte cu sau fara garnitura, dar cu o salata de sezon sau cu muraturi.
Autor: Laura T Data trimiterii: 18/11/2004 16:44:43
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945&whichpage=3
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 40 min
|