200g carne de vita usturoi rosii condiment chilli un ardei gras o conserva de fasole rosie o conserva de porumb
Carnea de vita taiata in bucatele potrivite se prajeste in ulei incins apoi se adauga pe rand: usturoi pisat, rosii , decojite, taiate cubulete mici, condimentul numit chilli (care arata ca niste seminte mici, mici din ardei iute) . Se mai adauga un ardei gras taiat, o conserva de fasole rosie (musai), o conserva porumb. Se fierb toate pana se patrund.
Fiind o mancare picanta se serveste cu ganitura de orez.
Autor: Adela Data trimiterii: 18/11/2004 16:33:47
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945&whichpage=3
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~1 ora
|