3/4 kg muschi file porc 1/4 kg cabanos 5-6 gogosari in otet usturoi, condimente
Fileul de porc se cresteaza din loc in loc. In crapaturi se baga feliute de cabanos, cubulete mici de gogosar, cate un catel de usturoi. Apoi, se cos toate "ranile formate". Se pune muschiul la fiert inabusit, cu putin ulei, apa si condimente. Cand carnea este aproape fiarta, se muta cratita cu muschiul in cuptor, pentru a prinde o crusta.
Se serveste cald cu cartofi natur.
Autor: pakos2004 Data trimiterii: 18/11/2004 14:39:28
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945&whichpage=3
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 90 min
|