Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu carne de vita 

Gulas ca la Szeged
2 cepe, 4 catei de usturoi, 2 linguri ulei (unt), 500gr carne vita,
sare, piper, 1 lingurita chimen, 1 lingurita boia de ardei iute,
2 linguri pasta de tomate, 500ml supa de carne (instant), 2 frunze
de dafin, 1 ardei gras rosu, 400 gr varza murata tocata, 1pahar smantana, 1 lingura faina



Ceapa se taie pestisori, iar usturoiul feliute. Se pune uleiul/untul
la incins si se adauga carnea sa se prajeasca, se adauga sarea, piperul, chimenul, ceapa si usturoiul, ardeiul taiat fasii, boiaua si pasta de tomate. Se lasa la foc mai mic si se adauga supa, apoi frunzele de dafin si se lasa cam o ora sa fiarba, dupa care se aduga varza murata si se mai lasa inca 30 min. la foc mic. La sfarsit se dauga smantana amestecata cu o lingura de faina.


Se serveste cu cartofi fierti.


Autor: Cat
Data trimiterii: 18/11/2004 14:31:22
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945&whichpage=3


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 2 
Timp de preparare:
~ 2 ore