Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu carne de porc 

Matrai Borzas
800 grame de cotlet alb de porc sau 2 bucati mari de piept de pui
sare
piper macinat
500 grame cartofi
1 ou
4 linguri de faina
ulei pentru prajit
200 grame de smantana
100 grame cascaval ras



Carnea se taie in 8 felii, se bate se sareaza si se pune 1 ora la rece. Intre timp se curata cartofii, se trec prin razatoarea mare, se amesteca cu oul si cu faina, se sareaza si se pipereaza. Feliile de carne se trec intai prin faina, apoi prin amestecul format din cartof-ou-faina – ca la snitele. Se prajesc pe ambele parti, la servire se ung si cu smantana.


Se serveste cu legume calite.




Autor: micutza
Data trimiterii: 18/11/2004 14:13:41
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945&whichpage=3


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 50 min.