500g piept de pui, 250g masline negre, 3 oua, 1 ceapa, 1 morcov, 1 cartof, 2 felii de paine, 5-6 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel, ulei, sare, piper.
Pieptul de pui se da prin masina de tocat impreuna cu morcovul, ceapa, cartoful si miezul de paine inmuiat in apa si stors. Se condimenteaza si se adauga ouale si usturoiul pisat. Maslinele se fierb 10 min. dupa care se scot samburii. Se adauga maslinele peste carne impreuna cu patrunjelul tocat fin. Se formeaza chiftele si se prajesc in ulei incins.
Calde, cu sos sau cartofi pai sau cartofi natur sau piure de cartofi
Autor: Marianar Data trimiterii: 14/10/2004 23:13:44
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13550
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare: ~ 50min.
|