Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu carne de porc 

Snitele natur cu cascaval
6 felii carne de snitel (porc), 6 felii cascaval, mustar, 2 linguri faina, 1 pahar lapte, sare, piper.

Feliile de carne se bat cu ciocanul de snitele, se sareaza, se pipereaza si se ung cu mustar, apoi se pune cate o felie de cascaval pe fiecare, se ruleaza si se prind cu scobitori. Se pun intr-o cratita cu 1 ceasca cu apa, se acopera cu capac si se dau la foc mic, sa fiarba. Dupa ce au fiert, se scot snitelele iar in apa ramasa se adauga 2 linguri faina, se amesteca sa nu se faca cocoloase si se adauga 1 lingura de mustar sau hrean ras. Se stinge compozitia cu lapte si se lasa la fiert pana se ingroasa. In acest sos punem snitelele si le lasam sa se patrunda.

Se servesc cu cartofi fierti si patrunjel verde tocat.


Autor: Idora
Data trimiterii: 17/11/2004 23:13:04
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945&whichpage=2


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 1 ora