Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Bucataria internationala Diverse retete 

Rasol Lionez
500 gr. carne taiata fisii subtiri si fiarta.( pentru rasol )
3-4 cepe
4 linguri unt
sare , piper, putin otet
patrunjel verde tocat


Se taie ceapa marunt si se pune intr-o cratita impreuna cu cele 4 linguri de unt. Cand ceapa a inceput sa se rumeneasca se adauga rasolul, se pune sare si piper si se lasa 10 minute la foc domol.

Se serveste cu putin otet deasupra si se presara cu patrunjel verde.




Autor: madelaine
Data trimiterii: 17/11/2004 23:11:44
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13945&whichpage=2


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 1 ora