Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu diverse legume si zarzavaturi Mancaruri cu fasole 

Mancarica de fasole
500g carne vitel
500g rosii decojite
400g fasole boabe
200ml supa de legume
1 ardei rosu iute si unul verde
4 catei de usturoi
1 ceapa
3 linguri de bulion
1 legatura patrunjel
sare, piper, cimbru, ulei


Se taie carnea in bucatele si se prajeste in ulei incins. Se adauga ceapa taiata marunt si usturoiul impreuna cu ardeii taiati rondele. Dupa ce s-au calit, se pune bulionul, supa de legume si rosiile decojite taiate cubulete. Se condimenteaza si se mai lasa pe foc aprox 20 min., dupa care se adauga fasolea, fiarta in prealabil, si patrunjel tocat marunt.

Se serveste calda cu patrunjel verde si muraturi.

Autor: Marianar
Data trimiterii: 14/10/2004 23:04:23
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=636


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare:
~ 4 ore