500g carne vitel 500g rosii decojite 400g fasole boabe 200ml supa de legume 1 ardei rosu iute si unul verde 4 catei de usturoi 1 ceapa 3 linguri de bulion 1 legatura patrunjel sare, piper, cimbru, ulei
Se taie carnea in bucatele si se prajeste in ulei incins. Se adauga ceapa taiata marunt si usturoiul impreuna cu ardeii taiati rondele. Dupa ce s-au calit, se pune bulionul, supa de legume si rosiile decojite taiate cubulete. Se condimenteaza si se mai lasa pe foc aprox 20 min., dupa care se adauga fasolea, fiarta in prealabil, si patrunjel tocat marunt.
Se serveste calda cu patrunjel verde si muraturi.
Autor: Marianar Data trimiterii: 14/10/2004 23:04:23
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=636
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare: ~ 4 ore
|