Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Bucataria internationala Retete asiatice 

Carne cu legume
1 ceapa,cam 300 grame de carne porc sau vita taiata cuburi ,1 punga vinete mici taiate feliute ,1 argei gras taiat marunt ,1 tavita ciuperci taiate in felii mai maricele ,1 sau 2 morcovi taiati cuburi sau feliute ,1 brocoli ,1 conopida.

se taie ceapa solzisori si se caleste in ulei ,carnea se caleste in alta oala .Dupa ce sa calit ceapa se pune carnea peste ceapa apoi se pun toate legumele taiate peste ceapa si carnea calite putin in ulei .Toate se calesc putin in ulei dupa care se pune apa peste ele si se fierbe la foc mic pina fierbe carnea .Dupa ce a fiert carnea se ia din apa din care a fiert legumele cam doua trei polonice de apa si se pune intr-un bol sau castron si se amesteca cu sosul (CARE) Dupa ce sa amestecat bine se pune acest sos obtinut peste toate legumele in oala Si se mai lasa la foc cam 5 sau 10 minute .Cind este gata se pune peste orez fiert acest sos si se maninca



Autor: niponel
Data trimiterii: 17/11/2004 05:53:31
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4716&whichpage=2


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: