-4 piepturi de pui dezosate -3-4 catei usturoi pisate -1/2 cana sos de prune -1/3 cana ulei -5 linguri seminte de susan.
Din ulei,sos de prune si usturoi se face un amestec cu care se unge bine pieptul curatat in prealabilde piele si grasime;se da prin semintele de susan pe ambele parti si se pune la cuptor,la foc mediu(spre iute-180°C),intr-un vas de sticla termorezistenta uns cu grasime.Se coace 15-20' si se serveste cu orezul tradtional sau alta garnitura,dupa preferinta.
Autor: Veve Data trimiterii: 17/11/2004 05:43:51
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4716
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|