Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Bucataria internationala Retete asiatice 

CHINESE LEMON CHICKEN
-4 piepturi pui
-3/4 cescuta zeama lamiie
-2 lingurite coaja de lamiie rasa
-2 lingurite concetrat de pui(pudra)
-4 linguri amidon
-3 linguri zahar(de preferinta brun)
-2 lingurite radacina ghimbir dat prin razatoare(3-4 ingurite ginger pudra)
-150 ml apa
-1 albus
-ulei pentru prajit "in baie"

Sucul de lamiie se combina intr-o olita cu coaja rasa,concentratul de pui,2 linguri amidon,zahar,si ghimbir ;se aduce la fierbere amestecind in continuu pina da in clocot si se ingroasa;se ia de pe foc si se lasa acoperit deoparte.Puiul se curata de piele,se taie in cubulete potrivite ca marime(4-5 cm),se dau prin amidonul ramas,apoi prin albusul batut spuma(dar nu pina se intareste) si se prajesc in baie de ulei pina se rumenesc putin.Cind se scot se lasa putin in hirtie absorbanta(sau servetele) apoi se aranjeaza pe farfurie turnidu-se sosul deasupra...



Autor: Veve
Data trimiterii: 17/11/2004 05:42:33
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4716


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: