300 g piept de pui fara os 2 linguri de ulei 2 fire de ceapa verde taiata marunt 2 linguri de ardei iute taiat marunt (daca e rosu, e perfect) - puteti ajusta cantitatea in functie de papilele gustative 1 lingura de soya sos inchis la culoare 1 lingura de zahar 2 linguri de sos de peste 1 canita de frunze de busuioc proaspete, taiate marunt
Taiati puiul in cubulete mici (cu latura de aprox. 1.5 cm), sarati-l si piparati-l dupa gust. Incingeti uleiul intr-o tigaie. Prajiti puiul in ulei pana cand se albeste si apoi adaugati ceapa verde si ardeiul iute prajind in continuare pentru 1 minut. Adaugati apoi sosurile, zaharul si frunzele de busuioc. Se mai tine la foc mic 2-3 minute
Se serveste cald cu orez simplu fiert
Autor: mamamariana Data trimiterii: 17/11/2004 05:30:38
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4716
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|