250g faina, 4oua, 150g unt, 2 linguri vin, 100g parizer cuburi(sau sunca presata), 150g branza sau cascaval ras, 200g masline verzi, 1 plic praf de copt.
Untul, galbenusurile si vinul se amesteca bine cu mixerul, se adauga faina si praful de copt, se omogenizeaza si apoi se adauga albusurile batute spuma. Se amesteca usor si se adauga parizerul taiat cubulete, cascavalul (branza) ras si maslinele tocate. Se coace in tava unsa si pudrata cu faina(sau cu hartie de copt).
Poate fi servit atat rece cat si cald, taiat in felii.
Autor: osna Data trimiterii: 14/10/2004 22:37:18
Edited: 02/12/2004 19:17:53
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11368&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare: ~ 50min.
|