Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Deserturi Creme 

Crema pentru tort
-3 oua
-150g zahar
-500ml frisca lichida
-1 lamaie sau 1 portocala sau 2 linguri cacao (amara)


Intr-un ceaun sau o oala cu fundul dublu se bat ouale cu zaharul pe foc mic pana se ingroasa. In functie de aroma pe care o preferati adaugati coaja rasa si zeama de la lamaie sau portocala, sau cele doua linguri de cacao. Se mai tine pe foc 2 min. apoi se da la rece. Se bate frisca pe jumatate (sa nu fie tare ci ca o smantana groasa) apoi se adauga crema de oua si se amesteca usor.

O puteti folosi la orice fel de blat facut de voi sau cumparat si merge de minune cu foile de la Alba-ca-zapada.



Autor: Elly1977
Data trimiterii: 15/11/2004 20:45:11
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13951&whichpage=4


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~40 min.