5 oua, 5 linguri zahar, 5 linguri faina. Umplutura: 1kg de fructe, 3 plicuri zahar vaniliat, zahar dupa gust si o lamaie (miezul) sau puteti sa razuiti si coaja. Frisca pentru ornat.
Se bat albusurile spuma cu 5 linguri zahar dupa care se pun galbenusurile si faina. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faine pentru 30-35 min.
Se amesteca toate ingredientele, pentru umplutura, dupa care se lasa 3 ore la frigider, pana lasa un sirop. Dupa ce e gata blatul, il puteti scobiti un pic la suprafata, dar nu tare si adaugati fructele cu siropul lasat. Se orneaza cu frisca.
Se serveste rece.
Autor: simonaM Data trimiterii: 15/11/2004 20:28:59
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13951&whichpage=3
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 50 min.
|