5 galbenusuri, un albus batut spuma, un ibric cu cafea, 150 gr.zahar, 500 gr. crema Mascarpone(2 cutii), un paharel de lichior.
Se amesteca galbenusurile cu zaharul, pana capata consistenta, apoi se amesteca albusul batut spuma cu crema Mascarpone si cu galbenurile, la sfarsit se adauga putin lichior. Intr-o tava se pune un rand de crema (obtinuta din amestecarea ingredientelor mai sus mentionate) apoi un rand de piscoturi ( piscoturile se inmoaie in cafea )inca un rand de crema, inca un rand de piscoturi (in total 5 randuri) Deasupra se strecoara printr-o sita un strat subtire de cacao. Se pune la frigider.
Se serveste rece.
Autor: amoraru Data trimiterii: 15/11/2004 20:26:47
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13951&whichpage=3
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 50 min.
|