Crema: 6 oua 150gr zahar 800ml lapte 2 vanilii o cana de zahar pentru ars. Blatul: 7 oua, 10 linguri zahar, 7 linguri faina
O cana de zahar se pune la caramelizat intr-o cratita mai inalta. Cand s-a caramelizat se ung si peretii. Ouale se amesteca cu zaharul, laptele, vaniliile apoi se toarna peste zaharul caramelizat. Pentru blat: cele 7 albusuri se bat spuma impreuna cu zaharul, se adauga galbenusurile si faina. Se amesteca usor apoi se adauga peste cealalta compozitie. Se pune la cuptor, la foc potrivit, pentru 40-45 min.
Se serveste rece. Se poate orna si cu frisca.
Autor: simonaM Data trimiterii: 15/11/2004 20:21:50
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13951&whichpage=3
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 1 ora
|