230g faina, 4 oua, 100ml ulei, 100ml vin, o lingurita praf de copt, 100g svaiter, 50g sunca, 50g sunculita afumata, 20 masline verzi, 20 masline negre, sare, piper.
Se amesteca intr-un castron faina, ouale, uleiul, vinul, praful de copt, un praf de sare si se framanta un aluat omogen. Se taie cubulete cascavalul si sunca, se incorporeaza in aluat. Se procedeaza la fel cu maslinele dupa ce li se scot samburii si se taie pe jumatate. Aluatul se rastoarna intr-o tava dreptunghiulara unsa cu ulei, se niveleaza cu o spatula si se introduce in cuptorul incins pt. 30 min.
Se serveste rece, taiata felii, langa salate.
Autor: Marianar Data trimiterii: 14/10/2004 22:28:27
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11368&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare: ~ 50min.
|