-6 oua -12 linguri zahar -1 pahar ulei -12 linguri faina -felii de caise/visine/ananas/mere pentru ornat -unt si pesmet/gris pentru tapetat tava
Albusurile se bat spuma cu zaharul,dupa care se adauga si galbenusurile.Se adauga uleiul si faina. Se tapeteaza tava cu unt se presara pesmet/gris si se toarna compozitia.Se pun deasupra feliile de fruct dorite. Se lasa la cuptor ~ 30 minute la foc de 1/3 (la gaz).
Se serveste rece,taiata in cuburi sau romburi si pudrata cu zahar pudra.
Autor: Daiana30 Data trimiterii: 14/11/2004 21:36:27
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13947
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~1 ora
|