Blat: 300g piscoturi de sampanie, lapte, esenta de rom Crema: 2 banane mari, frisca, intaritor
150g piscoturi de sapmanie se aseaza pe un platou si se stropesc cu lapte amestecat cu rom. Bananele se fac pireu si se amesteca usor cu 250g frisca (facuta din smantana), apoi se pune peste piscoturi. Se mai pune un rand de piscoturi (150g) stropite si ele cu lapte si rom. Deasupra se adauga frisca. Se poate orna cu ciocolata rasa.
Se serveste rece cu ciocolata rasa deasupra.
Autor: osna Data trimiterii: 14/11/2004 19:54:49
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13951&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 40 min.
|