Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Deserturi Torturi Torturi cu fructe 

Tort cu banane, necopt
Blat:
300g piscoturi de sampanie, lapte, esenta de rom
Crema:
2 banane mari, frisca, intaritor


150g piscoturi de sapmanie se aseaza pe un platou si se stropesc cu lapte amestecat cu rom.
Bananele se fac pireu si se amesteca usor cu 250g frisca (facuta din smantana), apoi se pune peste piscoturi. Se mai pune un rand de piscoturi (150g) stropite si ele cu lapte si rom. Deasupra se adauga frisca. Se poate orna cu ciocolata rasa.


Se serveste rece cu ciocolata rasa deasupra.

Autor: osna
Data trimiterii: 14/11/2004 19:54:49
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13951&whichpage=2


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 40 min.