4 galbenusuri, 4 linguri cu zahar, 1 plic praf de copt, 6 linguri lapte, 1/2 pahar ulei, faina cat cuprinde, 500 g piersici.
Se amesteca toate ingredientele si rezulta un aluat mai gros decat cel de chec. Se toarna aluatul intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, iar deasupra se aseaza piersicile taiate cubulete. Se da la cuptor pana cand aluatul se rumeneste usor.
Dupa ce se raceste se orneaza cu frisca .
Se serveste rece, ornat cu frisca.
Autor: adrianangi Data trimiterii: 14/11/2004 19:35:08
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13951&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 1 ora
|