500-600 gr. piscoturi de cofetarie 2 cutii compot de ananas 2 plicuri de frisca si lapte pentru preparat frisca 2 plicuri zahar vanilat
Piscoturile se insiropeaza cu zeama de la compot (uneori eu diluez siropul cu apa plata daca este prea concentrat) Se prepara frisca cu mixerul. In praful de frisca se adauga si zaharul vanilat. Se taie ananasul cubulete mici. Se aseaza un strat de piscoturi insiropate, un strat de frisca, cubulete de ananas. Se repeta piscoturi, frisca, ananas. Apoi se acopera cu piscoturi si se orneaza cu frisca. Se decoreaza cu citeva bucatele de ananas. Se da la rece.
Se serveste a doua zi rece.
Autor: Daria Data trimiterii: 14/11/2004 16:43:10
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13951
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 50 min.
|