Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Aperitive Aperitive cu oua 

Oua umplute
6 oua, 100g branza dulce sau sarata, o lingura de smantana, o legatura de patrunjel, sare, piper.

Se fierb ouale in apa cu sare. Se curata de coaja si se taie in doua. Se scot galbenusurile se sfarama cu o furculita si se amesteca cu branza data pe razatoare, cu smantana si cu patrunjelul tocat fin. Se condimenteaza compozitia si se umplu jumatatile de albus. Se pot decora cu: feliute de masline, cu verdeata, puteti pune ochi (boabe piper), nas (piper sau morcov), gura (rosie).

Se servesc simple sau cu sos de smantana si marar.

Autor: Marianar
Data trimiterii: 14/10/2004 22:18:43
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11368


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare:
20min.