6 oua, 100g branza dulce sau sarata, o lingura de smantana, o legatura de patrunjel, sare, piper.
Se fierb ouale in apa cu sare. Se curata de coaja si se taie in doua. Se scot galbenusurile se sfarama cu o furculita si se amesteca cu branza data pe razatoare, cu smantana si cu patrunjelul tocat fin. Se condimenteaza compozitia si se umplu jumatatile de albus. Se pot decora cu: feliute de masline, cu verdeata, puteti pune ochi (boabe piper), nas (piper sau morcov), gura (rosie).
Se servesc simple sau cu sos de smantana si marar.
Autor: Marianar Data trimiterii: 14/10/2004 22:18:43
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11368
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:20min.
|