1kg ciuperci 2,5kg gogosari 1kg de ceapa 2kg de rosii sare, piper, foi de dafin, ulei~500ml
Caliti ceapa tocata si ciupercile taiate in ulei, potriviti de sare piper si adaugati foile de dafin. Cand ciupercile s-au inmuiat adaugati gogosarii copti, curatati de seminte si cotoare. Adaugati rosiile decojite si lasati zacusca sa fiarba la foc mic. Cand sacade, mai adaugati sare daca mai e nevoie si puneti-o in borcane mici, calde. Le legati cu celofan si le lasati in cuptor pana a doua zi.
Autor: Marianar Data trimiterii: 12/11/2004 17:32:07
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13994&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|