5 kg. gogosari (e bine sa fie si verzi, si rosii pt.aspect) 1 cana otzet i cana mustar sare, piper, foi de dafin, ulei
Gogosarii se curata, se spala, se taie in jumatati, APOI SE TAIE FELII CAT MAI LUNGI, SI LATE DE 1/2 CM (ca si cartofii pt. prajit). Se calesc usor in ulei pana devin aurii fara sa se moaie prea tare. Separat, se face un sos din otet+mustar+sare dupa gust+boabe de piper +foi de dafin, care se clocoteste 5 min, apoi se amesteca cu gogosarii caliti. Se mai clocoteste 5 minute, apoi fierbinte se pune compozitia in borcane.
se pot consuma ca atare, pe paine, sau ca salata la friptura
Autor: Victoria Data trimiterii: 12/11/2004 17:11:19
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13994&whichpage=1
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|