5kg ghebe 2kg gogosari 3kg rosii 1kg ceapa 1kg ulei sare, piper
Se spala bine ghebele, se pun la oparit in apa cu sare, se curata ardeiul, rosiile de coaja si seminte, ceapa se taie marunt. Se dau prin masina de tocat,ghebele, ardeiul si rosiile. Se pune ceapa la prajit, se adauga ardeiul si cand se inmoaie putin se adauga rosiile.Se fierb pana se ingroasa, apoi se adauga si ghebele.Se fierbe pana se ridica uleiul deasupra.Se pune in borcane si e gata.
Autor: loremari2000 Data trimiterii: 12/11/2004 17:02:33
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13994&whichpage=1
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|