2,5KG GOGONELE,2KG GOGOSARI(ROSII),1KG CEAPA,0,5L ULEI,250ML APA,2,5KGROSII SAU SUC
SE PUNE ULEIUL CU CEAPA PE FOC PINA FIERBE(MOALE).SE PUN GOGONELELE TAIATE MICI,GOGOSARII TAIATI FELIUTE SI APA.CIND A SCAZUT SE PUNE SUCUL DE ROSII SI SE FIERBE PINA DEVINE PASTA.SE ADAUGA SARE,PIPER SI O LINGURITA DE ZAHAR.SE PUNE FFFIERBINTE IN BORCANE SI SE MAI BAGA PUTIN LA CUPTOR
Autor: Deea Data trimiterii: 12/11/2004 16:53:52
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13994&whichpage=1
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|